sanaeil مدیر سایت وضعيت: آفلاين 22 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 145 امتياز: 2658 تشکر کرده: 0 تشکر شده 15 بار در 14 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 30 تير ماه ، 1389 12:06:52 موضوع مطلب: راز هاي کوچک همسر داري3(آرايش)
بر خلاف تصوري که اکثر مردم دارند اسلام آرايش را مخصوص زنان نمي داند و هر دو طرف يعني هم زن و هم مرد را دستور داده است که خود را براي همسرشا ن آرايش کنند . همانطور که ابن عباس مفسر پرورش يافته در مکتب اهل بيت مي گويد « من خودم را براي همسرم آرايش مي کنم زيرا خداوند فرموده است : زنان را مانند وظايفشان حقوقي شايسته است ( سوره بقره 228)
يعني همانطور که زنان وظيفه دارند که خودشان را براي شوهرانشان آرايش کنند مردان هم در مقابل اين وظيفه آنها وظيفه مشابهي دارند . البته شما خواننده عزيز حتما توجه داريد که مردان نبايد خود را مثل زنها آرايش کنند بلکه آنها آرايش مخصوص خودشان دارند .
پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله در حديثي ، با بيان زيبايي تفاوت آرايش زنانه را با آرايش مردانه مشخص کرده اند که قبل از بيان اين حديث لازم است يک نکته اي را در مورد مواد آرايشي تذکر بدهم ؛ مواد آرايشي دو نوع هستند مواد آرايشي رنگي و مواد آرايشي معطر .
حال پيامبراکرم مي فرمايند : آرايش زنان بايد بگونه اي باشد که رنگ آن آشکار و بوي آن نهان (خفيف) باشد ولي آرايش مردان بايد بگونه اي باشد که بوي آن آشکار و رنگ آن نهان باشد . يعني اگر زنان از مواد خوش بو کننده استفاده مي کنند نبايد به حدي باشد که جلب توجه کند و مردان نيز اگر از مواد رنگي استفاده مي کنند بايد به حدي باشد که به چشم نيايد.
دوستان گرامي اجازه بدهيد در پايان اين بحث به مطلب جالبي اشاره کنم و آن اينکه در روايت داريم که پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله هزينه عطرشان از هزينه خوراکشان بيشتر بوده است .