sanaeil مدیر سایت وضعيت: آفلاين 22 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 145 امتياز: 2658 تشکر کرده: 0 تشکر شده 15 بار در 14 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 30 تير ماه ، 1389 12:04:59 موضوع مطلب: راز هاي کوچک همسر داري2(تميزي شوه
خداوند متعال زنان را بيشتر از مردان زيباپسند و نظافت دوست خلق کرده است حضرت علي عليه السلام فرمودند : همت و کوشش زنان متوجه زينت دادن زندگي دنيا است از اين رو زنان در مورد نظافت محتاج به سفارش زياد نيستند ، ولي مردها به خاطر اينکه همتشان مشغوليت به مبارزه با مشکلات زندگي و کسب و کار است کمتر به نظافت اهميت مي دهند و نياز به سفارش دارند .
طبيعي است که مرد بعد از تلاش يک روزه در بيرون از خانه لباس و بدنش کثيف شود و در اثر عرق کردن ويا تماس با مواد بد بو بدن ولباسش بوي بد بگيرد ؛ دراين موارد مرد وظيفه دارد اگر در محل کارش امکان دارد در همان محل کارو اگر امکان ندارد به محض رسيدن به خانه سريع اقدام به تميز کردن خود و لباسش بکند که مبادا کثيفي تن و يا بوي لباسش باعث انزجار همسرش شود . اين کار مرد يک نوع احترام به همسرش محسوب مي شود به اين معنا که تو اين قدر براي من مهم هستي که من به خودم اجازه نمي دهم که با بدن کثيف و بد بو نزد تو بيايم ؛ هر چند از کار روزانه کاملا خسته ام اما بخاطر تو به محض ورود به حمام مي روم و خودم را آماده ملاقات با تو مي کنم .
دوستان عزيز اينکه مرد خودش را براي همسرش آماده کند از سيره اهل بيت است حسن بن جهم تعريف ميکند که حضرت علي عليه السلام را ديدم که موهايش را رنگ کرده بود گفتم فدايت شوم شما هم موي سرتان را رنگ مي کنيد حضرت جواب دادند : بله تميزي و آمادگي مردها به عفت زنها اضافه مي کند
در طول تاريخ زناني بودند که عفت را رها کردند چون شوهرانشان تميزي را رها کرده بودند آن وقت که سرو وضعت آماده نيست تصور کن ببين اگر همسرت را در آن حال ببيني آيا خوشت مي آيد ؟
جواب دادم : نه ، امام ادامه داد : او نيز مثل تو است و سپس گفتند : نظافت گري و استعمال بوي خوش از اخلا ق پيامبران است .