سیاه سفید: تالار گفتمان

سیاه سفید :: نمايش موضوعات - راز هاي کوچک همسر داري (صدا کردن )

راز هاي کوچک همسر داري (صدا کردن )

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

سیاه سفید صفحه اول انجمن -> انجمن موفقیت

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

sanaeil
مدیر سایت
مدیر سایت

وضعيت: آفلاين
22 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 145
امتياز: 2658
تشکر کرده: 0
تشکر شده 15 بار در 14 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 30 تير ماه ، 1389 12:02:44    موضوع مطلب: راز هاي کوچک همسر داري (صدا کردن ) پاسخ همراه با اعلان

راز هاي کوچک همسر داري 1

صدا کردن

از ابتدايي ترين روابط بين زن وشوهر ولي کاملا موثر در شيرين شدن؛ زندگي نحوه صدا کردن يکديگرهمسران است در اين رابطه به چند نکته اشاره مي کنم.

1- همسر خود را با لحن محبت آميز صدا کنيد

2- همانطور که در حديث آمد است ‹ يدعوه باحب الاسماء اليه › او را به نامي صدا کنيد که بيشتر دوست دارد چه بسا مردان وزناني باشند که از اسم خودشان خوششان نمي آيد مثل ( اسکندر، دکمه ، داريوش ) و يا اينکه از اسم ديگري بيشتر خوشش مي آيد وحتي امکان دارد دوست داشته باشد همسرش او را به يک نام خاصي صدا کند مثل( زيبا ، عزيزم ، خانمم و...) درسيره پيامبر اکرم (ص) نقل شده است که ايشان يکي از همسرانش را "حميراء" که به معني گل سرخ کوچک است صدا مي کردند .

دقت کنيد که زمان انتخاب يک اسم زيبا براي همسرتان در همان اوايل زندگي است چون بعدها ديگر زن و شوهر القاب مختلفي مانند ( دکتر، مهندس، حاج آقا، حاج خانوم ، کربلايي و... ) پيدا مي کنند و ديگر نمي شود آن را تغيير داد .

3- اسم همسرتان را به صورت کامل بيان کنيد مبادا اسم اورا نصفه بگوييد مثل ( فري ، ابي ، مَصي ) ويا اگراسم ايشان از دوبخش تشکيل شده مانند ( ابولقاسم ) او را با نصفه اول صدا نکنيد

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از sanaeil تشکر کرده اند Adel21

HEADOFYOUTHCOLONY4
مدیر سایت
مدیر سایت

10 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 52
امتياز: 525
تشکر کرده: 6
تشکر شده 4 بار در 4 پست

محل سكونت: esfahan

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 13 مرداد ماه ، 1389 20:42:18    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام با تشكر از مطلب زيبايتان ولي خيلي هم اين قسمت آخر كاربرد ندارد چون به عنوان مثال خود من با وجود اينكه عاشقانه اسم خودم را دوست دارم و بسيار هم روي آن حساس هستم ولي اگر كسي آن را كامل صدا نكند و مخفف بگويد خيلي هم خوشحال و مسرور مي شوم
پس يادمان باشد كه هيچ قانوني در دنيا كلي نيست و همييييييييييشششششششششهههههه استثنا وجود دارد
موفق باشيد!!!! Smile

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از HEADOFYOUTHCOLONY4 تشکر کرده اند Mohammad

sanaeil
مدیر سایت
مدیر سایت

22 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 145
امتياز: 2658
تشکر کرده: 0
تشکر شده 15 بار در 14 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 14 مرداد ماه ، 1389 11:47:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

همانطور که گفتید مسائلی که مطرح می شود همگی کلی هستند و برای همه صادق و یکسان نیست
Wink

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo

Adel21
مدیر سایت
مدیر سایت

7 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 76
امتياز: 1744
تشکر کرده: 12
تشکر شده 9 بار در 7 پست

محل سكونت: esf

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 14 مرداد ماه ، 1389 14:01:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

salaam...
emtiyazetoon kheili ziad mishe inghadr matalebe jameo kaamel mizariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid..... Very Happy
movafagh bashid
tnx

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

سیاه سفید صفحه اول انجمن -> انجمن موفقیت

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)