sanaeil مدیر سایت وضعيت: آفلاين 22 ارديبهشت ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 145 امتياز: 2658 تشکر کرده: 0 تشکر شده 15 بار در 14 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 30 تير ماه ، 1389 12:02:44 موضوع مطلب: راز هاي کوچک همسر داري (صدا کردن )
راز هاي کوچک همسر داري 1
صدا کردن
از ابتدايي ترين روابط بين زن وشوهر ولي کاملا موثر در شيرين شدن؛ زندگي نحوه صدا کردن يکديگرهمسران است در اين رابطه به چند نکته اشاره مي کنم.
1- همسر خود را با لحن محبت آميز صدا کنيد
2- همانطور که در حديث آمد است ‹ يدعوه باحب الاسماء اليه › او را به نامي صدا کنيد که بيشتر دوست دارد چه بسا مردان وزناني باشند که از اسم خودشان خوششان نمي آيد مثل ( اسکندر، دکمه ، داريوش ) و يا اينکه از اسم ديگري بيشتر خوشش مي آيد وحتي امکان دارد دوست داشته باشد همسرش او را به يک نام خاصي صدا کند مثل( زيبا ، عزيزم ، خانمم و...) درسيره پيامبر اکرم (ص) نقل شده است که ايشان يکي از همسرانش را "حميراء" که به معني گل سرخ کوچک است صدا مي کردند .
دقت کنيد که زمان انتخاب يک اسم زيبا براي همسرتان در همان اوايل زندگي است چون بعدها ديگر زن و شوهر القاب مختلفي مانند ( دکتر، مهندس، حاج آقا، حاج خانوم ، کربلايي و... ) پيدا مي کنند و ديگر نمي شود آن را تغيير داد .
3- اسم همسرتان را به صورت کامل بيان کنيد مبادا اسم اورا نصفه بگوييد مثل ( فري ، ابي ، مَصي ) ويا اگراسم ايشان از دوبخش تشکيل شده مانند ( ابولقاسم ) او را با نصفه اول صدا نکنيد
کاربرانی که برای این ارسال از sanaeil تشکر کرده اند Adel21
HEADOFYOUTHCOLONY4 مدیر سایت وضعيت: آفلاين 10 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 52 امتياز: 525 تشکر کرده: 6 تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: esfahan
ارسال شده در: چهارشنبه، 13 مرداد ماه ، 1389 20:42:18 موضوع مطلب:
سلام با تشكر از مطلب زيبايتان ولي خيلي هم اين قسمت آخر كاربرد ندارد چون به عنوان مثال خود من با وجود اينكه عاشقانه اسم خودم را دوست دارم و بسيار هم روي آن حساس هستم ولي اگر كسي آن را كامل صدا نكند و مخفف بگويد خيلي هم خوشحال و مسرور مي شوم
پس يادمان باشد كه هيچ قانوني در دنيا كلي نيست و همييييييييييشششششششششهههههه استثنا وجود دارد
موفق باشيد!!!! _________________ خادم عيسي