Adel21 مدیر سایت وضعيت: آفلاين 7 خرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 76 امتياز: 1744 تشکر کرده: 12 تشکر شده 9 بار در 7 پست
محل سكونت: esf
ارسال شده در: پنجشنبه، 20 خرداد ماه ، 1389 15:44:06 موضوع مطلب: دروغ Quest International
دروغ Quest International
[در جلسات پزرنت کردن کیو آی مدام از عضویت آن در دیوان بین المللی لاهه گفته میشود. ظاهرا به نام “Independent Adjudication Counsel” یا انجمن احقاق حق مستقل و به آدرس سایت
من از سر کنجکاوی این موضوع و سایت را در گوگل سرچ کردم. شما هم برای یکبار هم که شده سرچ کنید. نتیجه بسیار جالب است!
اول iac را سرچ کردم: این نتیجه را داد:
Results 1 – ۱۰ of about 4,900,000 for iac. (0.27 seconds)
اووووووووووووه ه ه ه ه ه !!! ۴,۹۰۰,۰۰۰ نتیجه!!! بابا این سایت که خیلی مشهوره!
International Aerobatic Club
Industrial Acoustics Company
Industry Advisory Council
International Association of Coaching
و ….
خوب شروع کردم به دیدن نتایج و سایتهای بسیاری رادیدم ولی اثری از “Independent Adjudication Counsel” نبود!!!
اینبار دایره سرچ را محدودتر کردم : iac+ qi
و نتیجه:
Results 1 – ۱۰ of about 58 for “iac qi”. (۰٫۱۹ seconds)
و باز هم در بررسی سایتهای ارائه شده باز هم اثری از “Independent Adjudication Counsel” نبود
خب چرا خود “Independent Adjudication Counsel” را سرچ نکنیم ؟ :
Results 1 – ۱۰ of about 711 for “Independent Adjudication Counsel. (0.11 seconds)
بد نیست ۷۷۱ مورد پیدا شد. خوب خودتان سری بزنید. تمامی لینکها فارسی و ایرانی هستند و در هیچ سایت خارجی به این عبارت اشاره نشده! سلیتهای ایرانی هم همه یک مطلب را copy – past کرده اند
نتیجه:
The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.
شاید سرعت اینترنت من پایین است و این سایت باز نمیشه ولی با ریفرش مکرر هم باز نشد!
شاید این سایت فیلتر شده؟! پس با آنتی فیلتر سرچ کنیم:
The requested URL could not be retrieved
Please double check or try again later.
خب بریم ببینیم این سایت واقعا متعلق به کجاست. من برای ردیابی این سایت و هر سایت دیگه از سایت
البته نتیجه ارائه شده مفصل تر است که وقتی خودتان بررسی کردید متوجه میشوید. به هر حال این سایت در هنگ کنگ و با آی پی ۱۵۲٫۱۰۱٫۲۰٫۱۲۴ ثبت شده و مربوط به کوئست نت است نه لاهه!!!
واااااهاهاهاهاهااااااااااااااااي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ..........................
.
=====
در یکی از سایتهای ایرانی که در سال ۱۳۸۵ نوشته شده این مطلب را دیدم:
«”
اما در مورد دادگاه لاهه!! می گویند کوئست زیر نظر دادگاه لاهه فعالیت می کند یا با دادگاه لاهه قرارداد دارد و یا خود را به دادگاه لاهه واگذار کرده است و … و IAC که متعلق به دادگاه لاهه است شکایات مربوط به گلدکوئست را رسیدگی می کند!!!!
این قسمت را از بچه های کوئست نقل می کنم (اگر غلط املایی داره به خاطر اینه که عیناْ نقل شده) :
دادگاه IAC لاهه
انجمن احقاق حق مستقل (Independent Adjudication Counsel) به ریاست دیوان عالی لاهه هرگونه نزاع یا دعوا در رابطه با تجارت الکترونیک را رسیدگی و احقاق حق میکند و دعاوی کتبی از راه دور را می پذیرد و به حضور شخص نیازی نیست. کوئست نت خود را به IAC واگذار کرده تا مطمئن شود که با همه مشتریانش منصفانه و به درستی برخورد میشود. لازم است بدانید که IAC قدرت کامل دارد به کوئست نت دستور دهد و طلب خسارت کند که تا کنون این اتفاق رخ نداده است.